Up to Date in Greece

My thoughts on current affairs in and around Greece

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Έρευνα Αγοράς

Δεν πρόκειται για διαφήμιση, αλλά το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον.
Πριν κάποιες ημέρες έψαχνα να βρω ποια τράπεζα προσφέρει τις καλύτερες "προσφορές" για προθεσμιακές καταθέσεις.

Προφανώς και δεν έβγαλα άκρη.
Πρέπει να ψάξω ξεχωριστά τι προσφέρει η κάθε τράπεζα, ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να διαθέσω για να ανοίξω προθεσμιακή κατάθεση, και ένα σωρό άλλους όρους και προϋποθέσεις.

Και μόλις σήμερα έμαθα για το http://www.lostinmarket.gr/.
Καταπληκτική ιδέα...
Συγκεκριμένα, για την περίπτωση τραπεζικών προϊόντων σου παρουσιάζει συγκεντρωτικά, και με δυνατότητα κατάταξης σύμφωνα με διάφορα κριτήρια, ποιο είναι το προϊόν που σου ταιριάζει. Για παράδειγμα, για προθεσμιακές καταθέσεις, ορίζεις το ποσό που έχεις να διαθέσεις και προαιρετικά τη διάρκεια που σε ενδιαφέρει, και σου εμφανίζει ποια τράπεζα προσφέρει την πιο συμφέρουσα προθεσμιακή κατάθεση.

Και όχι μόνο για τραπεζικά προϊόντα, αλλά γενικότερα για διάφορες άλλες αγορές.
Είναι νωρίς ακόμα, και το site προσφέρει λίγες-περιορισμένες υπηρεσίες σύγκρισης προϊόντων, αλλά εάν όντως προσθέσουν και άλλα προϊόντα, όπως διαφημίζουν οι ίδιοι, τότε θα είναι ένα must κατά την έρευνα αγοράς που κάνουμε, προτού επιλέξουμε αυτό που μας συμφέρει.

Μπράβο στα παιδιά...

2 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Σ’ ευχαριστούμε Αλέξανδρε για την αναφορά και τα καλά λόγια.
Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε τον πρώτο ελληνικό κόμβο όπου κάθε χρήστης θα μπορεί να συγκρίνει δωρεάν τα δημοφιλέστερα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.
Προς αυτή την κατεύθυνση δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην δημιουργία ενός site που θα είναι φιλικό προς το χρήστη, θα διαθέτει αξιόπιστο περιεχόμενο και θα πργματοποιεί τις διαδικασίες σύγκρισης με αμερόληπτο τρόπο.
Η προσπάθεια βρίσκετε ακόμα στα αρχικά της βήματα. Υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που θέλουμε να προσθέσουμε και ελπίζουμε πολύ σύντομα να είμαστε σε θέση να τα παρέχουμε στους επισκέπτες μας.
Θέλουμε να κάνουμε το Lostinmarket.gr ένα project που θα διαμορφώνετε και θα εμπλουτίζετε συνεχώς και προς αυτή την κατεύθυνση με ιδιαίτερη ικανοποίηση επεξεργαζόμαστε ίδέες, σχόλια και προτάσεις.

Με εκτίμηση
Φώτης Ζάντζας
Κουρουβακάλης Δημήτρης

5 Ιανουαρίου 2009 στις 7:39 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Alexandros Pappas είπε...

Καλή τύχη στην προσπάθειά σας...

5 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα