Up to Date in Greece

My thoughts on current affairs in and around Greece

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

Πύραυλος Ομπάμα

Εντυπωσιακή η ταχύτητα με την οποία προχωράει ο Ομπάμα. Και ορκίζεται Πρόεδρος σε 73 ημέρες...

Ακούστε ιδέα που είχε, και την οποία ξεκίνησε να υλοποιεί...
Ο Ομπάμα "ξεκίνησε" το Change.gov. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Change.gov παρέχει πληροφορίες για την καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας μετάβασης (από Μπους σε Ομπάμα) καθώς και τις αποφάσεις που λαμβάνονται ως μέρος αυτή της μετάβασης. Προσφέρει επίσης την ευκαιρία στους Αμερικανούς πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και τις ιδέες τους για την αντιμετώπισή τους. Η Κυβέρνηση Ομπάμα θα υιοθετήσει ένα σημαντικό μάθημα από την επιτυχία της προεκλογικής εκστρατείας Ομπάμα: ότι οι άνθρωποι ενωμένοι γύρω από ένα κοινό σκοπό μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Η ιστοσελίδα είναι εκτεταμένη και περιλαμβάνει την ημερήσια διάταξη του Ομπάμα για την οικονομία και την εκπαίδευση μεταξύ πολλών άλλων. Αρχικά ορίζει το θέμα-πρόβλημα και στη συνέχεια αναλύει το σχέδιο. Όλα είναι σε απλή γλώσσα. Η ιστοσελίδα έχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάβαση. Σύμφωνα με πολλές πηγές, η μετάβαση της Ομπάμα προσπάθειες ξεκίνησαν πριν από μήνες.

Τι έγινε ρε παιδιά;
Ο Ομπάμα διαβάζει το blog μου;
Τι άμεση "απάντηση" στην προηγούμενη ανάρτησή μου!

Α, ιδέα για την νυν αλλά και κάθε μελλοντική Ελληνική Κυβέρνηση (ναι καλά)

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Ele-Ni είπε...

Ημουν χθες σε ένα γάμο κ ήταν κ κάτι φίλοι Ιταλοί. Με ενημέρωσαν για την νέα γκάφα του Berlusconi, ένα ρατσιστικό (άθελά του) σχόλιο για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ... σε ελεύθερη μετάφραση είπε "μια χαρά δουλειές θα κάνουμε με τον Ομπάμα, γιατί είναι νέος, ωραίος και ωραία μαυρισμένος". Αξίζει να δείτε το βίντεο να δείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά μας :))

http://www.youtube.com/watch?v=5bJZKCps6bw

9 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 μ.μ.  
Ο χρήστης Blogger Alexandros Pappas είπε...

Ναι, το διάβασα...
Πολύ χαριτωμένο σχόλιο (μπρρρρ).

Μίλησαν τηλεφωνικώς, ο Ομπάμα και ο Μπερλουσκόνι, αλλά δεν νομίζω να το μίλησαν για το σχόλιο του Ιταλού.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο του Ιταλού πρωθυπουργού.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, Ομπάμα και Μπερλουσκόνι είχαν μια «διαίτερα εγκάρδια συνομιλία».

Λέει η εφημερίδα:
"Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο Ομπάμα δεν σχολίασε τη δήλωση του Μπερλουσκόνι – η οποία θεωρήθηκε από πολλούς ρατσιστική και προσβλητική – ότι θα συνεργαστεί με το νέο πρόεδρο των ΗΠΑ γιατί είναι «νέος, ωραίος και ηλιοκαμμένος»"
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/08/1588639.htm

9 Νοεμβρίου 2008 στις 4:55 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα