Up to Date in Greece

My thoughts on current affairs in and around Greece

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Υπεράνω νόμου

Ο Καρβέλας και η Πάνια πιστεύουν ότι είναι υπεράνω νόμου. Και όχι μόνο αυτοί. Πολιτικοί, επιχειρηματίες, κοντοί δικηγόροι (δεν λέω ονόματα) και λοιποί άλλοι πιστεύουν ότι οι νόμοι δεν ισχύουν για αυτούς. Οι νόμοι είναι για όλους τους άλλους. Αρκεί να μην είναι για αυτούς, ας είναι για όποιους άλλους.

Δεν είδα το Star, αλλά το διάβασα σε σοβαρή εφημερίδα, και μετά ξεκατινιάστηκα και μπήκα στο google και το έψαξα καλύτερα...

Αυτόφωρο λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι. Και ποιος θα κρατάει τώρα το μωρό;

Τους κάνουν νόημα να σταματήσουν, δεν σταματάνε. Τους καταδίωξαν και τους σταμάτησαν. Εκείνοι όμως ξαναξεκίνησαν και τους ξανασταμάτησαν. Εκείνοι κλειδώθηκαν μέσα στο αμάξι και ζήτησαν να έρθει εισαγγελέας όπως και έγινε (προφανώς μίλησαν τηλεφωνικώς με τον δικηγόρο τους που τους υπέδειξε τι πρέπει να πουν).

Το έπαιζαν έξυπνοι προφανώς στους αστυνομικούς, και έτσι τους πήγαν μέσα. Δεν θα ήταν πιο απλό να σταματήσουν; Για τον έλεγχο που ήθελαν να τους κάνουν; Αλλά ποιος ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι επιβάτες, και τι είχαν πάνω τους, και επέλεξαν την καταδίωξη με την αστυνομία (έξι περιπολικά!).

"Στον εισαγγελεά ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων φορώντας χειροπέδες, σε αντίθεση με την Αννίτα Πάνια, κατέθεσε ότι αρχικά δεν κατάλαβε ότι το σήμα των αστυνομικών απευθυνόταν στον ίδιο και ότι όταν τελικά το αντιλήφθηκε και σταμάτησε, εκνευρίστηκε γιατί οι αστυνομικοί του μίλησαν πολύ άσχημα. Έτσι, επιτάχυνε ξανά και παραβίασε το κόκκινο φανάρι που ήταν μπροστά του"

Μα καλά, επαφή με τον πλανήτη Γη δεν έχουν; Βέβαια, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει, αλλά το κράτος τι κάνει; Τι ποινή θα τους επιβληθεί; Θα του επιτραπεί να ξαναοδηγήσει; Τι σόι καταδίωξη ήταν αυτή; Πως και δεν έπεσαν πάνω σε κανένα άσχετο πολίτη; Τι κατάσταση ήταν αυτή; Αν το έκανα εγώ, τι θα γινόταν; Μαύρος στο ξύλο θα εβγαινα από τη ΓΑΔΑ. Γιατί αυτή η μεταχείριση "πολυτελείας" απέναντι στο πρόσωπο αυτών των δύο τυχάρπαστων;

Και για να μην θυμηθώ το Λαζόπουλο που ζητάει λίστα με τα άτομα που φυλάσσονται από την Αστυνομία...

Πληροφορίες που θέλουν την Πάνια να προσκαλεί τους αστυνομικούς στην εκπομπή της ως αντάλλαγμα για να τους αφήσουν να φύγουν παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα