Up to Date in Greece

My thoughts on current affairs in and around Greece

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη Βουλγαράκη



Δεν μπορώ, με τρώει να σχολιάσω την συνέντευξη του Βουλγαράκη ...

"Συγνώμη από τον κόσμο της ΝΔ ζήτησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, με συνέντευξή του σε εφημερίδα της Κυριακής, αν με τη συμπεριφορά του τους πλήγωσε και τους έκανε να αισθανθούν άσχημα, ενώ τονίζει ότι η μεγαλύτερη τιμωρία είναι ότι αισθάνθηκε πως η παράταξη είχε κόστος εξαιτίας του".

Μόνο συγνώμη από τον κόσμο της ΝΔ; Γιατί; Οι υπόλοιποι δεν έχουν καμία σημασία;

"Ο κ. Βουλγαράκης αναφέρει ότι η παραίτησή του από την κυβέρνηση δεν είχε σχέση με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και άλλωστε, όπως αναφέρει, δεν παραιτήθηκα γι αυτό. Και προσθέτει ότι δεν έχει πάει ποτέ στο Βατοπέδιο, ούτε καν στο Άγιο Όρος".

Και εγώ μπορεί να μην έχω πάει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για την οποία εργάζομαι, αλλά μια χαρά εισπράττω τον μισθό μου ...

"Παραδέχεται ότι παραγνώρισε ότι σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία ένας πολιτικός δεν μπορεί να προκαλεί τους πολίτες με επιλογές lifestyle".

Με συγχωρείς, Ι νοτ σπικ ινγκλισ βερι βεστ... τι εννοείς lifestyle;

"Ενώ θεωρεί ότι ήταν λάθος του η φράση ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, καθώς αναγνωρίζει ότι οι νόμοι δεν καλύπτουν όλα τα θέματα ηθικής".

Άργησε, αλλά το κατάλαβε ... ωραίος πολιτικός ... πρώτα μιλάω, μετά σκέφτομαι. Αν και απλώς ο άνθρωπος σύμφωνα με την δική του ηθική, το να εκμεταλλεύομαι το νόμο για να μην πληρώσω φόρους είναι ηθικό. Αμέ, γιατί όχι; Ο πρώτος θα είναι;

"Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ διότι, όπως αναφέρει, τον περιέλαβε στον κατάλογο για την Προανακριτική διότι τον έχει στοχοποιήσει πολιτικά και διότι δεν ενδιαφέρεται για την ουσία της υπόθεσης, αλλά μόνο για μικροκομματικά οφέλη".

Μήπως φοβάται τι άλλο μπορεί να αποκαλυφθεί;

"Ο κ. Βουλγαράκης διαψεύδει ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την Α΄ Αθήνας, τονίζοντας ότι θα είμαι παρών, όπως ήμουν πάντα".

Και άμα βγεις, να μου τρυπήσεις τη μύτη ... :) Αυτό σου αξίζει, αλλά δεν ξέρω τι ρουσφέτια έχεις κάνει, και πόσοι θεωρούν ότι σου είναι υποχρεωμένοι και πρέπει να σου δώσουν τη ψήφο τους (αντί για κάτι άλλο).

Έτσι είναι οι πολιτικοί, θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω των υπολοίπων...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα