Up to Date in Greece

My thoughts on current affairs in and around Greece

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Δεν μου αρέσει που...

Όπως τον Απρίλιο έτσι και τώρα τον Μάιο , μα και κάθε μήνα, θα επισημαίνω κάποια ζητήματα που δεν μου αρέσουν.

Λοιπόν, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ

1. Μετά 4-5 χρόνια λειτουργίας του Μετρό, ο χώρος έξω από τον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας είναι στο μαύρο του το χάλι.
2. Όπου και να πας ( υπηρεσίες, μαγαζιά, καφέ κ.λ.π ), όλοι κοιτάνε πως να στα πάρουν, χωρίς να είναι έτοιμοι να σου παράσχουν τις υπηρεσίες που οφείλουν.
3. Αποδεχόμαστε, χωρίς αντίδραση, να υπάρχουν συντεχνίες κλειστών ( σε ελεύθερη αγορά ! ) επαγγελμάτων, οι οποίες μας καταδυναστεύουν συχνά και καταστρέφουν τη χώρα.
4. Θεωρούμε γεγονός αναπόφευκτο, τις υπερβολικές καθυστερήσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς καθώς και των δρομολογίων της Ολυμπιακής.
5. Πληρώνεις στην Αττική Οδό τα ίδια διόδια 2,70 € , είτε πηγαίνεις από το αεροδρόμιο στην Ελευσίνα είτε πηγαίνεις από τα Βριλήσσια στην Κηφισίας
6. Η συναδελφική αλληλεγγύη των συνδικαλιστών του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ υπέρ συναδέλφων τους για βαρύτατες ή εγκληματικές αμέλειες και παραβάσεις καθηκόντων, περνάει συνήθως άκριτα και μερικές φορές με συμπάθεια, από τα Μ.Μ.Ε
7. Η ανοχή , προς την αγενή και πολλές φορές υβριστική συμπεριφορά πολλών ταξιτζήδων (από μέρους επιβατών και υπολοίπων οδηγών ) , η οποία έχει αυξήσει την ασυδοσία και την ψευτομαγκιά αυτής της κίτρινης κάμπιας, σε βαθμό επικίνδυνο έως εγκληματικό.
8. Δεν προέβη μέχρι τώρα, ο κ. Μπαμπινιώτης, σε επανέκδοση του Λεξικού του, έχοντας συμπεριλάβει την νέα λέξη : " μοντελοπνίχτης " που προτάθηκε από τον μέγα γλωσσοπλάστη δικηγόρο κ. Α.Κ.
9. Πρέπει, Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, μέσα σε βίαιες και επικίνδυνες καταστάσεις, προκειμένου να εργασθούν με ασφάλεια, να δίνουν καθημερινά εξετάσεις για τα φρονήματά τους σε περίεργες και ανεξέλεγκτες ομάδες φοιτητών και εξωπανεπιστημιακών παραγόντων.
10. Οι τελευταίες δηλώσεις της " σκιώδους υπουργού οικονομίας " του ΠΑΣΟΚ κ. Λ.Κ δείχνουν πολιτικό ερασιτεχνισμό και υιοθέτηση μοντέλου κρατικοποίησης παρωχημένων εποχών, χωρίς να έχουν οποιαδήποτε πρακτική εφαρμογή στη σημερινή Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

1 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger k είπε...

Συμφωνώ απολύτως.Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου.

14 Μαΐου 2008 στις 11:53 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα