Up to Date in Greece

My thoughts on current affairs in and around Greece

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Δεν μου αρέσει που...


Σταθερά και πάλι στην μηνιαία στήλη του : δεν μ' αρέσει.

Λοιπόν, δεν μ' αρέσει που :

1. η σύζυγος του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Κάρλα Μπρούνι, για να προωθήσει τις πωλήσεις του υπό έκδοση δίσκου της , " μοστράρει " αναιδώς , τα πράγματι καλλίγραμμα πόδια της ( και μην νομίσετε ότι είμαι σεμνότυφος ) .

2. ο μέγας Βασίλης Παπακωνσταντίνου ατύχησε με τον τελευταίο του δίσκο " Βατόμουρα " σε στίχους και μουσική κ. Σταμάτη Μεσημέρη.

Ας προσέξει περισσότερο στο μέλλον!

Με τέτοια φωνή και πάθος, είναι κρίμα να χαραμίζεται έτσι!!!

3. κάποιες κυρίες, των Βορείων προαστίων ιδίως, για να πάνε να ψωνίσουν στο S.M της περιοχής τους ( σε αποστάσεις που δεν ξεπερνούν συνήθως τα 200-300 μέτρα ) χρησιμοποιούν αυτά τα θηριώδη SUV τους, που μοιάζουν με μικρά λεωφορεία και κλείνουν δρόμους και στενά και εμποδίζουν την κίνηση.

4. κάποιοι οδηγοί ( οι περισσότερες γυναίκες ) οδηγούν με το ένα χέρι στο τιμόνι και στο άλλο έχουν το κινητό κολλημένο στο αυτί.

5. στη λαϊκή των Βριλησσίων οι τιμές των προϊόντων συναγωνίζονται τις τιμές των πιο

" in " οπωροπωλείων του Κολωνακίου ή του Π. Ψυχικού.

6. η ουρά για τα εισιτήρια της συναυλίας της Μαντόνα, έφτανε αισίως τα 600 μέτρα. Και με τι τιμές !! Οι ακριβότερες της περιοδείας της ( είναι αυτό που λένε : μάθανε πως πηδ.... πλακώσανε κι' γύφτοι ) .

7. το 40% στην τιμή του πετρελαίου είναι κερδοσκοπία, όπως λέει ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων κ. Τ. Χριστοδούλου.

8. δεν έχει κληθεί ακόμα ο κ. Κ. Σημίτης από τον ανακριτή, γι' αυτά που κατέθεσε ο κ. Τσουκάτος, μια και ως πρωθυπουργός την εποχή εκείνη, ήταν κατά Νόμο υπεύθυνος.

9. πάλι περιμένουμε από κάποιους Αμερικανούς πολιτικούς με Ελληνική καταγωγή ( όπως ο κ. Άλεξ Γιαννούλιας και ο κ. Έντι Ζεμενίδης ) που βρίσκονται στο επιτελείο του κ. Μ. Ομπάμα, να μας λύσουν τα προβλήματα στο Σκοπιανό και το Κυπριακό , χωρίς εμείς , όπως συνήθως, να κάνουμε κάτι, όταν ο κ. Ομπάμα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ τον Νοέμβριο

10. παρ' όλες τις βιβλικές καταστροφές από τις πυρκαϊές πέρυσι το καλοκαίρι, εξακολουθούν τα δάση να χωρίζονται σε άλφα ζώνη και βήτα ζώνη, στη δε βήτα ζώνη να επιτρέπεται η οικοδόμηση ( και στα καμμένα ) αν πρόκειται για αναψυκτήρια και άλλα τουριστικά ειδικά κατασκευάσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα